Sari la conținut
Prima pagină » Arhitecți

Arhitecți

Pentru că la facultățile de specialitate nu se predă nimic concret despre casele din baloți de paie, sunt foarte puțini arhitecți care se oferă să proiecteze astfel de case. Dar, sunt și mai puțini care au și experiență cu astfel de proiecte. Iar de experiență este nevoie, deoarece casele din baloți de paie au structură specială, dar asta nu înseamnă că este mai complicată….dimpotrivă. Dar, despre asta găsiți mai multe informații tocmai la capitolul „Structuri”

Pe această pagină ne-am propus să adăugăm acei arhitecți, despre care știum concret că au experiență și sunt dispuși să vă și ajute. Pe de altă parte, suntem deschis la noi propuneri așa că, dacă ești un arhitect cu experiență în proiectarea caselor din baloți de paie sau cunoști un astfel de arhitect, scrie-ne la adresa de e-mail contact@colibaverde.ro în care să specifici numele propus, câteva cuvinte despre experiență și un contact, vom face tot posibilul să luăm legătura cu acesta.

Arhitecți :

Ileana Mavrodin – Timișoara

Arhicunoscută pentru proiectarea caselor de lut în primul rând, Ileana Mavrodin a proiectat și proiectează și case din baloți de paie. Printre multe proiecte frumoase, am menționa Castelul de lut din Porumbacu de sus din județul Sibiu și Popasul Verde din Sângeorz Băi, județul Bistrița Năsăud.

TELEFON : 0720 092 912

E-MAIL : ileana.mavrodin@ymail.com


Bodor Attila – Sfântu Gheorghe

Cu experiență în arhitectura civilă și pasionat de construcțiile ecologice, a participat la mai multe ateliere, workshop-uri pentru a-și însuși detaliile care țin de construcțiile ecologice, mai ales cele din baloți de paie. Una dintre cele mai frumoase proiecte ale arhitectului se află în construcție lângă orașul Sfântu Gheorghe

TELEFON : 0744142600

E-MAIL : bodorarh@gmail.com